Minä

Ada

torstai 24. joulukuuta 2015

161

Oijojoi vihdoin aika vertailla olkkarin muutosta! Tilanne alussa oli pimeä ja likanen. Tummat kattopaneelit, likaset kukalliset tapetit, kulunu parketti ja yksi kattolamppu. Pimeää ja tylsää, ei tuntunu yhtään omalta.
 Kaikki alko taas tavaroiden pois roudaamisella ja vanhan repimisellä pois. Lattia ja tapetit pääty pihalle. Kattopaneelit oli kuitenki hyvässä kunnossa, joten ne maalattiin ja lakattiin. Felixiltähän tää suju niin helposti ku yletty maalaamaan lattialla seisten, joten F hoiti koko homman.. :) Seinille tasotus ja pohjamaalaus. Takan takana oleva seinä maalatiin kalklitirin sävyllä winter primo.  
Kipsilevyt, lattialämmitys, tasote, takalle pohja ja mitä vielä. Ainaki päällimmäiseks valittiin kulutusta ja pesua kestävä vinyylilattia. Kattoon tuli samalla sen yhden lampun tilalle 9 spottia.
Olikohan lokakuuta kun takalle tuli palomuuri ja tiilien kantoa sisälle. Pienistä tiilistä kasvo vähitellen talon sydän.
Takan kanssa saatiin vähän ootella, vaikka muuten oli jo valmista. Väliovet vaihetaan vielä joskus, arkkupöytä maalataan varmaan valkoseks ja uudesta sohvasta en kieltäytyis. Seinille kaipaan jotain tauluja ja lattialle uutta mattoa. Mutta nyt lopputulos tämä, valoisa ja raikas >>
Näitten kuvien myötä haluan toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

1 kommentti: