Minä

Ada

tiistai 15. joulukuuta 2015

157

Nonniiiin nyt vois vihdoin julistaa meiän eteisen aikalailla valmiiks! Löysin huonosti ennen-kuvia, mutta tossa nyt näkyy kuitenki aika hyvin mikä oli lähtötilanne. Täälä oli tuo vaatesäilytyshökötys valmiina, eikä heti päästy siitä eroon koska ei ollu muuta laittaa tilalle. Yyyyöö tuo keräs ihan hirveesti tavaraa ja roskaa päällensä. Katto oli ruskea, seinillä sinikukallinen tapetti ja lattia kulunutta parkettia, paitsi pikkueteisessä oli siniruudullinen muovimatto.. Hyi kammotus.
Noh ensinhän alotettiin olohuoneen remontti, joka on muuten valmis myös takkaa lukuunottamatta (kuvia tulee sit ku seki on valmis) Mutta siis siinä samalla Felix maalas kattopaneelit valkoseks joka muutti tunnelmaa heti. Lattia lähti kevyesti, tapettia revittiin kilpaa. sitten tasotettiin ja pohjamaalattiin ja lopulta maalattiin harmaan sävyllä joka näyttää nyt seinällä vähän laventelilta.. Väliovesta luovuttiin koska se oli hankala vaunujen kannalta. Lattialle tuli lattialämmitys ja kattoon spotit, oonkohan nyt unohtanu jotain. Pikkueteisen maalasin myöhemmin syksyllä ruskeensävyllä. Halusin tumman ja kestävän värin sinne ettei koiran ravistamat kurapisarat ja muut näy niin hyvin ja joka on helposti pestävissä. Vielä listottaminen ja sitten Felix laatotti ja saumas ite hela hoidon.
 Käytiin vähän ikeassa ostamassa tuo mahtava vaatekaappi johon mahtuu hyvin takit ja kengät, vaunupussit, ratsastus ja jumppakamppeet ja nyt vielä saatiin tuo kätevä kenkäkaappi ja peili. Ilmalämpöpumppu asennettiin syksyllä. Vähän harmittaa ettei sitä saanu tohon keskelle, koska  muuten ei olis kaapin ovet auennu. Pieni listanpätkä siitä vielä puuttuu.. Vielä joku kaunis päivä ostetaan uus ulko-ovi, tuo nykynen on nyt vaan maalattu ruskeesta valkoseks ja se ruskea kuultaa läpi eli näyttää vähän likaselta.. Toivottavasti se kaunis päivä pian koittaa.


On vähän muuttunu. Ite oon lopputulokseen erittäin tyytyväinen, mitäs te tykkäätte? :)

8 kommenttia:

  1. On muuttunu ja tosi hienolta näyttää. Ostettiin muuten lauantaina samanlainen kenkäkaappi mutta Tampereen Ikeasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, alempaan lokeroon laitettiin osa kengistä, mutta ylempään meni kätevästi Adan ulkovaatteita :) Hyvä ostos!

      Poista
  2. Superhieno on, kyllä te ootte taitavia 👍🏼👍🏼

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno! Meillä on keväällä eteisen remontti ja oon haaveillu samanlaisesta lattiasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa! Oon ollu kyllä laattoihin tosi tyytyväinen :)

      Poista